Doenja Urlings

 Een korte levensloop...

 

Geboren in de vroedvrouwenschool en opgegroeid in Ulestraten, waar mam met anderen peuterspeelzaal Pinkeltje oprichtte. Na de anti-autoritaire kleuterschool van juf Miny en juf Jos keurig naar de lagere St. Catharinaschool in het dorp. Met dank aan de meesters en juf Marion daar zowel intellectueel als creatief geleerd. Volop dansend naar het VWO van Stella Maris in Meerssen (vele jaren cabaret!) en in 1989 op kamers in Eindhoven. Met hard studeren en veel sporten (bergbeklimmen, dansen) opgeleid tot architect en bouwkundig ir. Naast de studie ook klimcommissaris ESAC (studenten alpen club) 1991-1992 en voorzitter DirK (dames ingenieurs kring) 1993-1994. Bij het net niet cum laude afstuderen geroemd om 'speciale sociale talenten'.

 

Toen aan het werk... en met 't hart besloten om 'mensen' belangrijker te vinden dan 'gebouwen'.

Eerste baan als chef vakliedenploeg bij een Eindhovense corporatie, daarna 11 jaar bij Atrivé (allerlei corporaties en het land door) gegroeid tot senior / commercieel adviesgroepmanager Markt- en Vastgoed Strategie (16 FTE). Vervolgens accountmanager wonen bij VROM-WWI voor Limburg en directeur klant bij ZO Wonen Sittard-Geleen (72 FTE). De MCD-opleiding aan de EUR/TUD afgerond. Als senior/kwartiermaker aan de slag in de commerciële, creatieve en adviesbusiness bij KAW architecten en adviseurs. Vanaf 1-2-2011 mijn eigen bedrijf: Jadoen !

Jadoen is het bureau voor advies + organisatie + ontwerp van Doenja Urlings.

 

Doenja houdt een netwerkprofiel bij op Linkedin.

Verder is zij o.a. lid van:

- digitaal platform 'zachte g',

- digitaal platform 'creatief zuid',

- digitaal platform 'mcd-alumni'

- het 'netwerk vrouwen wonen-bouwen'

- partnergroep voor de IBA Parkstad Limburg.

 

Doenja neemt deel aan een vaste intervisiegroep, is actief voor het VHTO, hoort bij de kern- organisatie van Bewuste Bouwers en heeft als nevenfuncties: vice voorzitter in de RvC van woningstichting Wonen Meerssen en lid van de regionale Klachtencommissie Wonen Zuid.

 

Een zakelijk CV van Doenja Urlings kunt u via het PDF-bestand (hieronder) vinden.

Doenja Urlings_CV_januari2015.pdf
Adobe Acrobat document 66.9 KB

 

 

Doenja Urlings

 

doenja@jadoen.com

 

+31 (0)6-54338959