Missie en visie

HERGEBRUIK + BURGERKRACHT = DUURZAME GEBIEDSONTWIKKELING.

Jadoen biedt advies + organisatie + ontwerp.

 

Missie Jadoen:

Sámen mooie resultaten boeken, doelen bereiken, trots zijn. Voor en met eindgebruikers, collega's en beslissers. Met respect voor traditie en ieders professie. Goede ideeën (door-) ontwikkelen en vernieuwing realiseren. Oud en jong betrekken, stimuleren en ruimte geven.

 

Typerend:

Enthousiast, betrokken, creatief, gedreven, warm, mensgericht, energiek, ondernemend.
(Zuid) Limburg is voor Jadoen: wonen-(net)werken-(be)leven-(re)creëren-genieten-thuis.

 

Intellectueel interessant blijft:

De spanning tussen dorp en stad en de betrokkenheid en kracht van (gewone) mensen. De talenten van jonge kinderen en de innovaties die pas afgestudeerden initiëren. De ruimte die krimp biedt. Tijdelijkheid en hergebruik in brede zin. Omdenken. Tussen al die schaalniveaus en belangen een eigenheid zoeken. Veel verschillende partijen verbinden in strategie en praktijk.

 

Visie Jadoen:

Mensen, die zelfstandig of vanuit een organisatie, vanwege 'hun vak' of 'hun wonen' te maken krijgen met nabije maatschappelijke ontwikkelingen (zoals wijkvernieuwing), positief benaderen en (pro-) actief betrekken om eigen inbreng in en dierbaar draagvlak voor vernieuwing op te bouwen. Hen enthousiasmeren om trots op zichzelf, het team, de organisatie of de buurt te zijn.

 

Hoe?
Door een aanpak dichtbij mensen, door het stimuleren van samenwerking en het kweken van enthousiasme, door durven experimenteren, door 'eerst ja i.p.v. nee', zodat opdrachtgevers en eindgebruikers de projecten, organisatie of (vernieuwde) leefomgeving omarmen en als eigen 'dierbaar resultaat' beschouwen. Zodat de resultaten kwaliteit bieden, beklijven en voortleven.

 

Jadoen wil haar werk doen middenin de maatschappij en wil, waar dat kan, samen met netwerkpartners en betrokkenen, de creativiteit en kleurrijkheid stimuleren.

PRIVACY STATUUT

Onderstaand document beschrijft hoe Jadoen met de privacy en persoonsgegevens om gaat.

Jadoen privacyverlaring.pdf
Adobe Acrobat document 54.8 KB

Over Jadoen ...

Jadoen is opgericht per 1 februari 2011 en werkzaam vanuit Nuth en het XCBS-collectief dat gehuisvest is in Carbon6 te Heerlen.

 

Klein maar fijn! Jadoen streeft geen uitbreiding van het bedrijf na, maar zoekt haar groei via samenwerking met vaste keten- en netwerkpartners.

 

- voor meer informatie of het CV, klik op 'over Doenja' in het rechtermenu (gele blok) -

> Klik op bovenstaande items voor meer informatie...


 

 

Doenja Urlings

 

doenja@jadoen.com

 

+31 (0)6-54338959

 

* foto van Doenja in titelbalk website:

uitsnede van foto die juni 2019 gemaakt is door Malle Muze fotografie, Anne Lefebre (B).