GROEN NIEUWS op L1 TV

Jadoen werd op 31 augustus geïnterviewd voor een item in het L1 NWS (avondjournaal op L1 TV)!

 

Mijn werk bij het CNME Maastricht voor Operatie Steenbreek en in teamverband met Jeroen Verbeek en Mathieu Bruls aan IBA - project 'ikgroenhet' kreeg hiermee een podium!

 

We bezochten met de TV-ploeg het adres Eikske 4 in Landgraaf, een van de tuinen die tijdens het tuinenfestival van 20 mei 2017 werd vergroend. Met het zonnetje erbij en Dani, zoontje van de bewoners, al spelend in de hoofdrol!

Kijk dus naar het nieuws-item!

En veel beter..., DOE MEE, zorg voor een groene tuin. Tegels en grind er uit, planten er in!

Dat is goed voor meer regenwateropvang, voor het tegengaan van hittestress, voor de leefbaarheid in je buurt en... voor je eigen geluksgevoel. Zie onderstaande link: 

  L1NWS: Groene tuin helpt tegen wateroverlast 

Aan de slag in Landgraaf!

Groen groener groenst! Samen met de buurt in Mijnbuurt / Het Eikske.

 

In opdracht van gemeente Landgraaf (en IBA) werkt Jadoen, samen met Bureau Verbeek (landschapsontwerp, IBA-ikgroenhet) en bewonersorganisaties aan een groenere Mijnbuurt / Het Eikske. Het project gaat over een bijzondere groene inrichting van plekken bij het voormalig Mijnspoor in de wijk, in de vorm van kleinere buurtfragmenten en minimaal 10 voortuinen. De buurtronde van 15 september wordt gevolgd door de eerste buurt-info-avond op 23 november.


 

 

Doenja Urlings

 

doenja@jadoen.com

 

+31 (0)6-54338959