Cursus voor vrijwilligerscentrale: authentiek acquireren

In april 2015 gaf Jadoen een mooie avond-cursus aan vrijwilligers die onbetaald bestuurswerk en buurtwerk doen. Onderwerp: authentiek acquireren (en acquisitiegesprekken voeren). De cursus werd, na een op de maatschappelijke beursvloer gesloten deal, aangeboden via de vrijwilligerscentrale van Alcander.

Er hadden zich 8 cursisten aangemeld: John, Carola, Els, Maria, Astrid, Jenny, Theo en Francie. Het werd een prima avond. Veel geleerd van elkaar, mooi om dat te zien!


Workshops 30 juni 2013: authentiek acquireren met Jadoen

Zondag 30 juni hadden XCBS, Mijnmuseum en Walas de handen ineen geslagen en een open (workshop-)dag georganiseerd in Carbon 6. Het begon goed in de ochtend, in het Mijnmuseum werd de ophaalmachine in werking gezet. Bevlogen ex-mijnwerkers en wethouder Braeken kondigden activiteiten aan in aanloop naar het jaar van de mijnen in 2015. In Carbon 6 opende een fototentoonstelling over de Heerlense mijnwerkers.

 

Daarna werden er in en om Carbon 6 door XCBS-ondernemers en gast-workshopgevers in totaal 25 verschillende workshops aangeboden voor bezoekers. Creatieve 'maak-'workshops, zingevings-activiteiten en zakelijke workshops voor startende ondernemers. Uiteraard was er live muziek en kon iedereen genieten van verse broodjes. Dat samen trok veel mensen, jong en oud. 

 

Bij Jadoen stonden workshops over 'authentiek acquireren' centraal. Gezellig en leerzaam, voor herhaling vatbaar!


> Klik op bovenstaande items voor meer informatie...


 

 

Doenja Urlings

 

doenja@jadoen.com

 

+31 (0)6-54338959

 

* foto van Doenja in titelbalk website:

uitsnede van foto die juni 2019 gemaakt is door Malle Muze fotografie, Anne Lefebre (B).