SPIL IN DE WIJK - vervolg acties

Het organiserende kernteam is bijeen gekomen en Jadoen voelde 'de energie stroomt weer volop!' We gaan dus, met hulp van enthousiaste spillen die zich als nieuwe krachten hebben gemeld en met trainee Twan die net gestart is, verkennen hoe Spil in de Wijk najaar 2017 en in 2018 goed vervolg krijgt.

 

Wij denken aan: veel kleinere Spil in de Wijk 'on tour' activiteiten en een nieuw groot netwerk-event in 2018.

Wordt binnenkort vervolgd!


SPIL IN DE WIJK, werkconferentie op 21 juni in Roermond

Jadoen heeft met partners vanuit de Provincie, verschillende Limburgse gemeenten en maatschappelijke organisaties kei- en keihard gewerkt. Doel: organisatie van een bijzondere, energieke, actieve netwerkconferentie "SPIL IN DE WIJK". Een heel intensief community-proces met 5 trainees van Richting Zuid en een delegatie van de verkenners van de Vereniging Limburg.

Echt supergoed! 

 

Wanneer/waar? Op 21 juni 2017 in het Wonen Limburg Huis in Roermond. Daar konden professionele Spillen in de Wijk elkaar ontmoeten, inspireren, hun netwerken versterken en onderlinge lijnen verder verkorten. 

Samen co - creëren: ervaringen in strategie en praktijk delen, elkaar helpen met kennis en positieve energie. De netwerkconferentie als startschot voor een vervolg: een op maat netwerkprogramma voor de groeiende community van Spillen in de Wijk. 

 

240 spillen werden genomineerd en uitgenodigd. Op 21 juni waren we met 160 spillen bijeen, om de 22 verschillende workshops te beleven! Ook na 21 juni komen er activiteiten.
Volg ons via https://www.spilindewijk.nl/ en https://www.facebook.com/spilindewijk/

> Klik op bovenstaande items voor meer informatie...


 

 

Doenja Urlings

 

doenja@jadoen.com

 

+31 (0)6-54338959

 

* foto van Doenja in titelbalk website:

uitsnede van foto die juni 2019 gemaakt is door Malle Muze fotografie, Anne Lefebre (B).