Creatieve aanpak

Jadoen organisatie biedt u aan om op meer creatieve wijze te werken aan serieuze doelen.

 

Bijvoorbeeld door op een andere manier:

- een visie, missie en strategie

- of een programma van eisen (PvE)

tot stand te brengen en in eindversie vorm te geven / te presenteren dan het gebruikelijke praten, bemiddelen en vastleggen in een tekstrapport en powerpointpresentatie.

 

Via de creatieve insteek van Jadoen kan ook, samen met professionals, participanten of leken gewerkt worden aan dromen, opties, uitgangspunten en aan (kei-)harde afspraken. Voor een resultaat dat van en voor de mensen is, dat zowel bijzonder als realistisch is en gekoesterd wordt. Met een aanpak die 'positief bij de mensen blijft hangen'.

 

Een meer creatieve aanpak inzetten, dat kan zowel voor organisatie-opgaven als voor vraagstukken in steden en dorpen. Op verschillende schaalniveaus: hele organisatie, afdeling, team. Of: ruimte, woning, gebouw, straat, plein, wijk. Als de problemen wel, maar goede oplossingen niet bekend zijn, dan kan 'de creatieve weg' een goede methode zijn om kansen te vinden en (samen) te verzilveren. Zie onderstaand voorbeeld (en foto's).

Strategische koers (schip ahoy!)

Uw organisatie is bezig met een koerswijziging. Met lange termijn doelen en met de weg daarheen. Hoe laat u mensen daaraan actief deelnemen, zonder in praatsessies en moeilijke taal te verzanden? Hoe geeft u - in een dag - met een groep uiteenlopende mensen een mogelijke strategische koers vorm? Of hoe presenteert u een koers en brengt u mensen samen in beweging? Jadoen zegt: het kan anders! Bijvoorbeeld zo (zie foto's). 

> Klik op bovenstaande items voor meer informatie...


 

 

Doenja Urlings

 

doenja@jadoen.com

 

+31 (0)6-54338959

 

* foto van Doenja in titelbalk website:

uitsnede van foto die juni 2019 gemaakt is door Malle Muze fotografie, Anne Lefebre (B).