Workshop gemeentelijk team BMV Molenberg

In februari 2011 organiseerde Jadoen in het Patronaat te Heerlen een discussieworkshop (voor een breed gemeentelijke team) om de onderlinge samenwerking, processtappen en inhoudelijke uitgangspunten voor de BMV Molenberg te herijken. De projectleider kreeg daardoor in korte tijd een goed overzicht van de verschillende werkgroepen en alle betrokkenen proefden meer van elkaars expertise en enthousiasme voor dit project.

 

Het team actualiseert, onder leiding van de projectleider, nu het procesdocument. Betrokkenen gaat voor hetzelfde einddoel en zij gaan een soortgelijke workshop houden met de (beoogde) participanten in deze Brede Maatschappelijke Voorziening.

Puzzelen op de functies in de BMV Aldenhof

13 december 2011 kwamen de participanten voor de nieuwe brede school / BMV in Aldenhof Hoensbroek bijeen om met het functioneel-ruimtelijk programma aan de slag te gaan. Een BMV bedient verschillende participanten met mono- en multifunctionele ruimten voor mono- en multigebruik. Kortom: dat is ideeën uitwisselen, verbinding zoeken en flink puzzelen!

> Klik op bovenstaande items voor meer informatie...


 

 

Doenja Urlings

 

doenja@jadoen.com

 

+31 (0)6-54338959

 

* foto van Doenja in titelbalk website:

uitsnede van foto die juni 2019 gemaakt is door Malle Muze fotografie, Anne Lefebre (B).